Monday, February 7, 2011

Buhbye blogg (;

Away , away maktab Ouhh !
Buhbye cyber friend semua !
Saya jadi frshie lagi semula aww , :) !
Okey .  Salam (:

Sunday, February 6, 2011

Happy Birthday Aiysqi !


Again , macam biase . Paein mesti ade . HAHA :D . the green one ! Happy Birthday dear !

NABILAH AIYSQI , HAPPY BIRTHDAY !

I wish for you to have people to love, people in your life who will care about you as much as I do. 
Good luck PMR nanti . Straight A wajib . Murah rezeki , && dipanjangkan umur . May Allah bless you and and have a redwood fifteen life . HAHA , :D ! Happy birthday again ! ILYM !

hey little sister
i was cruel and mean to you 
but hey little sister
i need to say i love you 
i just want you to know that !
and its not enough to say im sorry , ryte !
HAPPY BIRTHDAY AGAIN !




Thursday, February 3, 2011

KIKA :) !

Nothing special mase KIKA or also known as Kemahiran Insaniah Kemahiran Akademik . ! Superb best Ouhh ! Sebab tu la tyme tido pluss bersuka ria . Disaat pelajar laen belajar , kami pelajar F4 dengar ceramah atau dalam bahasa laen tidola senang kata . Ahaks :D . Paling best tyme dengan Cg Rahman , cikgu Fizik aku Ouhh ! Tengok video jea . Aku ase dy pon malas na ceramah for KIKA ni . Haha , !






_________________________________________________________________________



And the day for the certain student Form4 yang akan pindah ke MRSM PKP , time goes by but they always in my HEART !


Azizi , Salleh , Idin , Jimmy , Lynn , Saya ! [azizi && idin - TGB student]



Ad , aku rindu kau !


So then , Good Luck to all BP student :) ! Sixth Batch MJSCBPJ 08 - 10 




Wednesday, February 2, 2011

I miss you too ")

I MISS YOU TOO !

video
Dedicated to someone : Thanks for everything too !

Semua baruu !

Assalamualaikum


Ehem ehemm , na start mane ha ? Hm , okey okey . 

Owner : NURSHAFFIN AIDA BINTI RAMLAN 
Kelas : 4 IXORA TO 4 ACACIA [deskmate Wan gila]
Roommate : Amira Salim , Ameleina , Ain 
Blok : Miss Ziiha punyer blok ;p
Homeroom : ______[7/2]
Subject : BM , BI , SJ , AG , PHYSICS , CHEMISTRY , BIOLOGY , +MATH , MATHMOD

Okey , korang da bace kan ? Profil baru saya . Haa . Start kelas dulu . Act , mula-mula aku kelas 4Ixora tp kene tukar 4Acacia cz aku ambil Bio . And not bad la ini kelass . The girl sumpa best tpi yg lelaki agak serious . Haa . Tapi aku yg paling kurang pandai kat sini sebab 4Aca majoriti ex 3Aca , biasalah kan kelas elit . Pernah hari tu Teacher Zaimah buat kuiz Addmath . Guess aku dapat berapa ? Haa , 0/10 . Teruknyerrr-__- . Orang laen ade la jugak nombornye . Haha . Okey , forget the past . Start a new turn . Hm , naek cuti ni azam aku ta na tido dalam kelas & start fokus fokus fokus !


Rummate , not bad . Gila semuanya ! && Thank God aku searas dgn Fara , Qila , Zaf , Sara . Fiza jea tercmpak siket . Haha . 


Blok Miss Ziha ni best la jgk . Seblok dengan fm5 jugak , tpi mse na balek hari tu kitaorang kene bace manzil 3X depan blok d . Sebab adela beberapa makhluk Allah ni memekak time bce manzil . Haha , tpi aku ase okey kud . Pahala lebih siket ;p !


Homeroom : Aku redha , tapi kalau bole  aku ta na masuk intan o fairuz . Ohh ! Ta berminat !


So , for this super duper uber big SPM ni , aku ambil 9 sbjct [bio] Pecah hotak !


To 2011 : Dont be so crule to me ya ! TQ :) !

Tuesday, February 1, 2011

Freshie Year !

HELLO FRESHIE YEAR BALEK :) 


7FEB2011