Wednesday, February 2, 2011

Semua baruu !

Assalamualaikum


Ehem ehemm , na start mane ha ? Hm , okey okey . 

Owner : NURSHAFFIN AIDA BINTI RAMLAN 
Kelas : 4 IXORA TO 4 ACACIA [deskmate Wan gila]
Roommate : Amira Salim , Ameleina , Ain 
Blok : Miss Ziiha punyer blok ;p
Homeroom : ______[7/2]
Subject : BM , BI , SJ , AG , PHYSICS , CHEMISTRY , BIOLOGY , +MATH , MATHMOD

Okey , korang da bace kan ? Profil baru saya . Haa . Start kelas dulu . Act , mula-mula aku kelas 4Ixora tp kene tukar 4Acacia cz aku ambil Bio . And not bad la ini kelass . The girl sumpa best tpi yg lelaki agak serious . Haa . Tapi aku yg paling kurang pandai kat sini sebab 4Aca majoriti ex 3Aca , biasalah kan kelas elit . Pernah hari tu Teacher Zaimah buat kuiz Addmath . Guess aku dapat berapa ? Haa , 0/10 . Teruknyerrr-__- . Orang laen ade la jugak nombornye . Haha . Okey , forget the past . Start a new turn . Hm , naek cuti ni azam aku ta na tido dalam kelas & start fokus fokus fokus !


Rummate , not bad . Gila semuanya ! && Thank God aku searas dgn Fara , Qila , Zaf , Sara . Fiza jea tercmpak siket . Haha . 


Blok Miss Ziha ni best la jgk . Seblok dengan fm5 jugak , tpi mse na balek hari tu kitaorang kene bace manzil 3X depan blok d . Sebab adela beberapa makhluk Allah ni memekak time bce manzil . Haha , tpi aku ase okey kud . Pahala lebih siket ;p !


Homeroom : Aku redha , tapi kalau bole  aku ta na masuk intan o fairuz . Ohh ! Ta berminat !


So , for this super duper uber big SPM ni , aku ambil 9 sbjct [bio] Pecah hotak !


To 2011 : Dont be so crule to me ya ! TQ :) !

2 comments:

  1. bio subject best la yank.
    just focus n kne ade minat

    ReplyDelete